Word Zakelijke Klant bij AW Accu Groothandel BV!

Bent u een bedrijf dat regelmatig werkt met accu's, laders en toebehoren? Heeft u net als AW Accu Groothandel BV goede service, hoogstaande kwaliteit, snelle leveringen en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel staan? Met bijna 23 jaar ervaring is AW Accu Groothandel BV dé accuspecialist die uw zakelijke behoeften begrijpt. Ons assortiment, afkomstig uit gerenommeerde accufabrieken wereldwijd, biedt oplossingen voor diverse accutoepassingen. AW Accu BV fungeert als de ideale schakel tussen fabrikanten en afnemers en voorziet u direct uit voorraad van topkwaliteit accu's tegen een zeer scherpe prijs.

Waarom een zakelijk account bij AW Accu Groothandel BV?

Met een zakelijk account krijgt u als regel binnen 1 werkdag toegang tot een op maat gemaakt zakelijk account, perfect afgestemd op uw behoeften. Profiteer van voordelen zoals een eigen bestelomgeving, betalen op rekening (in overleg), staffelvoordeel, een uitgebreid assortiment accu’s, en directe levering uit eigen voorraad.

Geen minimale bestelhoeveelheden en diverse betaalopties zijn beschikbaar. Bekijk eenvoudig uw ordergeschiedenis en facturen in uw persoonlijke klantomgeving. En als u technische ondersteuning nodig heeft, staan onze experts klaar om u persoonlijk te helpen. Ontdek de voordelen zelf en maak vandaag nog een zakelijk account aan!

Hoe vraagt u een zakelijk account aan?

Het aanvragen van een zakelijk account is eenvoudig! Klik op onderstaande button en vul het registratieformulier in. In de regel nemen wij binnen 1 werkdag persoonlijk contact met u op om uw zakelijke account af te ronden.

De voordelen op een rij

Eigen bestelomgeving
Met een zakelijk account krijgt u toegang tot een speciale bestelomgeving die is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Dit maakt het bestellen van accu's eenvoudiger en efficiënter.

Account op maat
Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw zakelijke account op maat te maken, zodat het perfect aansluit bij uw specifieke eisen en voorkeuren.

Scherpe prijzen
Wij hebben voor u als regelmatige afnemer zeer scherpe prijzen voor al onze kwaliteitsaccu’s door onze eigen import rechtstreeks vanaf de fabriek.

Snelle leveringen
Wij hebben een groot magazijn waaruit vrijwel elke accu direct leverbaar is. Dit geeft een meer flexibiliteit. Dit in combinatie met onze eigen vervoer maakt dat wij de bestelde artikelen zo snel en goed als mogelijk bij u als afnemer zullen  te leveren.

Zeer goede kwaliteit
Al onze accu’s komen uit zeer gerenommeerde accufabrieken en de accu’s voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bij AWACCU mag u rekenen op kwaliteit!

Uitstekende service
Door onze jarenlange ervaring in de accubranche kunnen wij u altijd van de juiste informatie voorzien en  u daarnaast snel leveren met accu’s van absolute topkwaliteit! 

Groot assortiment
Ontdek ons uitgebreide assortiment accu's. Als zakelijke klant heeft u toegang tot een breed scala aan accu's.

Uw voordeel is onze kracht!

Heeft u vragen neem gerust contact met ons op

Informatie aanvragen

sales@awaccu.nl

Direct contact

+31 180 53 16 16

Zo werken wij, duidelijk zonder gedoe

Als uw bedrijf regelmatig accu’s nodig heeft en waarde hecht aan ongeëvenaarde service, topkwaliteit, snelle leveringen en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, dan is AW Accu Groothandel BV de ideale partner voor u. Binnen 1 werkdag kunt u al profiteren van de voordelen van een zakelijk account door de onderstaande stappen te doorlopen. Wij bieden u een op maat gemaakt zakelijk account aan, perfect afgestemd op uw behoeften.

Stap 1
Account aanmaken
Stap 2
Binnen 1 werkdag uw
zakelijke account
Stap 3
Direct bestellen via
persoonlijk dashboard