Accu groothandel binnenvaart
Accu oplossingen voor de binnenvaart in Nederland

In de dynamische wereld van de binnenvaart in Nederland, waar betrouwbaarheid en efficiëntie centraal staan, speelt de kwaliteit van uw accu's een cruciale rol. Bij AW Accu Groothandel BV begrijpen we de unieke uitdagingen en behoeften van de binnenvaartsector en bieden we gespecialiseerde accu-oplossingen die zijn ontworpen om aan deze eisen te voldoen.

accu groothandel binnenvaart

Optimaliseer uw vloot met betrouwbare binnenvaart accu's

De binnenvaartschepen navigeren dagelijks door de uitgestrekte waterwegen van Nederland, van de drukke havens tot de rustige kanalen. De betrouwbaarheid van uw schip is essentieel om aan de strakke schema's te voldoen en een ononderbroken service te garanderen. Onze hoogwaardige accu's zorgen ervoor dat uw aandrijving, navigatieapparatuur, en essentiële scheepsonderdelen altijd operationeel zijn.

Duurzaamheid en efficiëntie aan boord

Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema binnen de binnenvaart. Met onze energie-efficiënte accu-oplossingen kunt u de ecologische voetafdruk van uw schip verkleinen en tegelijkertijd de operationele kosten verlagen. Onze accu's zijn ontworpen voor een lange levensduur en optimale prestaties, waardoor ze een duurzame investering zijn voor uw vloot.

Top accu-oplossingen voor de binnenvaart

Elk schip heeft zijn eigen specifieke energiebehoeften. Daarom bieden we bij de accu groothandel voor de binnenvaart de beste accu-oplossingen die perfect zijn afgestemd op de vereisten van uw binnenvaartschip. Of het nu gaat om startaccu's, tractieaccu's of deep-cycle accu's, wij hebben de expertise om u te voorzien van de juiste accu die voldoet aan uw specifieke eisen. Wij werken al jaren rechtstreeks samen met gerenommeerde Europese accufabrikanten dit stelt ons in staat om topkwaliteit accu's aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen. Wij staan volledig achter de kwaliteit en prestaties van onze eigen merken, die zijn ontwikkeld met de expertise en ervaring die we door de jaren heen hebben opgebouwd in de accubranche.

Directe levering en professionele ondersteuning

Wij begrijpen dat tijd geld is in de binnenvaart. Daarom zorgen we voor snelle en directe leveringen uit eigen voorraad, zodat u nooit lang hoeft te wachten op de essentiële accu’s die uw vloot draaiende houden. Bovendien staat ons team van deskundige professionals altijd klaar om u te ondersteunen met technisch advies.

Kies voor AW Accu Groothandel

Maak de overstap naar AW Accu Groothandel en ervaar hoe onze gespecialiseerde accu-oplossingen de efficiëntie en betrouwbaarheid van uw binnenvaartschepen kunnen verhogen.

Maak vandaag nog een zakelijke account aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De voordelen op een rij

Eigen bestelomgeving
Met een zakelijk account krijgt u toegang tot een speciale bestelomgeving die is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Dit maakt het bestellen van accu's eenvoudiger en efficiënter.

Account op maat
Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw zakelijke account op maat te maken, zodat het perfect aansluit bij uw specifieke eisen en voorkeuren.

Scherpe prijzen
Wij hebben voor u als regelmatige afnemer zeer scherpe prijzen voor al onze kwaliteitsaccu’s door onze eigen import rechtstreeks vanaf de fabriek.

Snelle leveringen
Wij hebben een groot magazijn waaruit vrijwel elke accu direct leverbaar is. Dit geeft een meer flexibiliteit. Dit in combinatie met onze eigen vervoer maakt dat wij de bestelde artikelen zo snel en goed als mogelijk bij u als afnemer zullen  te leveren.

Zeer goede kwaliteit
Al onze accu’s komen uit zeer gerenommeerde accufabrieken en de accu’s voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bij AWACCU mag u rekenen op kwaliteit!

Uitstekende service
Door onze jarenlange ervaring in de accubranche kunnen wij u altijd van de juiste informatie voorzien en  u daarnaast snel leveren met accu’s van absolute topkwaliteit! 

Groot assortiment
Ontdek ons uitgebreide assortiment accu's. Als zakelijke klant heeft u toegang tot een breed scala aan accu's.

Uw voordeel is onze kracht!

Heeft u vragen neem gerust contact met ons op

Informatie aanvragen

sales@awaccu.nl

Direct contact

+31 180 53 16 16

AxiWin accu lijnen

Topkwaliteit tegen een scherpe prijs

Heeft u een bedrijf dat regelmatig werkt met accu’s, laders en toebehoren? Heeft u net als AW Accu BV goede service, hoogstaande kwaliteit, snelle leveringen en een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel staan? Heeft u een groter inkoopvolume en zoekt u een betrouwbare en goede accu importeur / groothandelaar als leverancier voor al uw accu en energie vraagstukken? AW Accu BV is dan bij uitstek de ideale partner voor u!

Pro Climate

Uw milieuvriendelijke oplossing voor voertuigen en vaartuigen, geproduceerd volgens de hoogste Europese kwaliteitsnormen en met aandacht voor duurzaamheid en prestaties.

Pure Power

Ontdek topprestaties en duurzaamheid met AxiWin PurePower AGM accu’s – ideaal voor veeleisende voertuigen en gebruik in boten, caravans en campers.

Zo werken wij, duidelijk zonder gedoe

Als uw bedrijf regelmatig accu’s nodig heeft en waarde hecht aan ongeëvenaarde service, topkwaliteit, snelle leveringen en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, dan is AW Accu Groothandel BV de ideale partner voor u. Binnen 1 werkdag kunt u al profiteren van de voordelen van een zakelijk account door de onderstaande stappen te doorlopen. Wij bieden u een op maat gemaakt zakelijk account aan, perfect afgestemd op uw behoeften.

Stap 1
Account aanmaken
Stap 2
Binnen 1 werkdag uw
zakelijke account
Stap 3
Direct bestellen via
persoonlijk dashboard