Accu groothandel automotive
Accu oplossingen voor de automotive sector

In de snel veranderde automotive sector, waar betrouwbaarheid en technologische innovatie voorop staan, speelt de keuze van de juiste accu een belangrijke rol. Bij AW Accu Groothandel BV begrijpen we de specifieke uitdagingen waarmee professionals in de automotive industrie worden geconfronteerd. Daarom bieden we de beste accu-oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van moderne voertuigen.

accu groothandel automotive industrie

Verhoog de prestaties van voertuigen met topkwaliteit accu's

Of het nu gaat om personenauto's, bedrijfswagens, of gespecialiseerde voertuigen, de juiste accu is cruciaal voor optimale prestaties. Om hier aan te kunnen voldoen werken wij rechtstreeks samen met gerenommeerde accufabrikanten dit stelt ons in staat om topkwaliteit accu's aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen. Wij staan volledig achter de kwaliteit en prestaties van onze eigen merken, die zijn ontwikkeld met de expertise en ervaring die we door de jaren heen hebben opgebouwd in de accubranche.

Duurzaamheid en innovatie met onze accu's

De automotive sector maakt een snelle transitie door naar duurzamere en milieuvriendelijkere oplossingen. Ons aanbod speelt hierop in met een assortiment aan autoaccu's die niet alleen de uitstoot verminderen, maar ook bijdragen aan de algehele efficiëntie van voertuigen. Van start-stop systemen tot volledig elektrische voertuigen, onze accu's zijn ontworpen voor de toekomst van mobiliteit.

Top accu-oplossingen voor de automotive industrie

Elk voertuig heeft zijn unieke eigenschappen die om de juiste accu vragen. Daarom biedt AW Accu Groothandel BV maatwerk accu-oplossingen die perfect aansluiten op de specifieke vereisten van uw toepassingen. Of u nu een conventionele loodzuuraccu's, AGM-accu's of lithium-ion technologie nodig heeft, we hebben de expertise om u te adviseren en te voorzien van de juiste accu.

Snelle levering en deskundige ondersteuning

In de automotive sector telt elke minuut. Daarom zorgen we voor snelle en betrouwbare leveringen rechtstreeks uit onze voorraad, zodat uw bedrijf altijd in beweging blijft. Ons team van experts staat bovendien klaar om u te voorzien van technisch advies en ondersteuning, zodat u altijd de beste keuze maakt voor uw voertuigen.

Kies voor AW Accu Groothandel

Maak de overstap naar AW Accu Groothandel BV en ervaar hoe onze gespecialiseerde accu-oplossingen voor de automotive sector uw bedrijf kunnen helpen in het realiseren van betere prestaties, duurzaamheid en innovatie.

Maak vandaag nog een zakelijke account aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De voordelen op een rij

Eigen bestelomgeving
Met een zakelijk account krijgt u toegang tot een speciale bestelomgeving die is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Dit maakt het bestellen van accu's eenvoudiger en efficiënter.

Account op maat
Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw zakelijke account op maat te maken, zodat het perfect aansluit bij uw specifieke eisen en voorkeuren.

Scherpe prijzen
Wij hebben voor u als regelmatige afnemer zeer scherpe prijzen voor al onze kwaliteitsaccu’s door onze eigen import rechtstreeks vanaf de fabriek.

Snelle leveringen
Wij hebben een groot magazijn waaruit vrijwel elke accu direct leverbaar is. Dit geeft een meer flexibiliteit. Dit in combinatie met onze eigen vervoer maakt dat wij de bestelde artikelen zo snel en goed als mogelijk bij u als afnemer zullen  te leveren.

Zeer goede kwaliteit
Al onze accu’s komen uit zeer gerenommeerde accufabrieken en de accu’s voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bij AWACCU mag u rekenen op kwaliteit!

Uitstekende service
Door onze jarenlange ervaring in de accubranche kunnen wij u altijd van de juiste informatie voorzien en  u daarnaast snel leveren met accu’s van absolute topkwaliteit! 

Groot assortiment
Ontdek ons uitgebreide assortiment accu's. Als zakelijke klant heeft u toegang tot een breed scala aan accu's.

Uw voordeel is onze kracht!

Heeft u vragen neem gerust contact met ons op

Informatie aanvragen

sales@awaccu.nl

Direct contact

+31 180 53 16 16

AxiWin accu lijnen

Topkwaliteit tegen een scherpe prijs

Heeft u een bedrijf dat regelmatig werkt met accu’s, laders en toebehoren? Heeft u net als AW Accu BV goede service, hoogstaande kwaliteit, snelle leveringen en een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel staan? Heeft u een groter inkoopvolume en zoekt u een betrouwbare en goede accu importeur / groothandelaar als leverancier voor al uw accu en energie vraagstukken? AW Accu BV is dan bij uitstek de ideale partner voor u!

Pro Climate

Uw milieuvriendelijke oplossing voor voertuigen en vaartuigen, geproduceerd volgens de hoogste Europese kwaliteitsnormen en met aandacht voor duurzaamheid en prestaties.

Pure Power

Ontdek topprestaties en duurzaamheid met AxiWin PurePower AGM accu’s – ideaal voor veeleisende voertuigen en gebruik in boten, caravans en campers.

Zo werken wij, duidelijk zonder gedoe

Als uw bedrijf regelmatig accu’s nodig heeft en waarde hecht aan ongeëvenaarde service, topkwaliteit, snelle leveringen en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, dan is AW Accu Groothandel BV de ideale partner voor u. Binnen 1 werkdag kunt u al profiteren van de voordelen van een zakelijk account door de onderstaande stappen te doorlopen. Wij bieden u een op maat gemaakt zakelijk account aan, perfect afgestemd op uw behoeften.

Stap 1
Account aanmaken
Stap 2
Binnen 1 werkdag uw
zakelijke account
Stap 3
Direct bestellen via
persoonlijk dashboard